Flytten till finska staden Uleåborg..

Vi är här, framme och vi är i samlad trupp. Jag, min man och vår tösabit!

Sommaren som skulle vara så lång, en ”hel sommar” tillsammans innan det var dags för Nicklas att ta sitt pick & pack för att flytta. Den sommaren gick alldeles för fort förbi oss och nu är vi här, hela familjen i vår nya hemstad Uleåborg.

För att fatta mig kort för er som inte riktigt hänger med på vad som händer eller har hänt det senaste så har vi alltså flyttat till Finland. Rättare sagt för fem dagar sedan, N har varit här lite längre. Efter 10 fantastiska säsonger i Frölunda var det dags för nya äventyr. Vårt nya lag heter Kärpät och staden vi bor i heter Uleåborg och ligger i norra Finland.

Just nu går dagarna ut på att utforska vår nya hemstad, vi får passa på så länge det är varmt och ljust här. Medan N är i arenan och tränar på dagarna upptäcker jag och Melissa vår nya stad genom att gå till olika parker varje dag. Än så länge vad vi har fått se är naturen här magisk, det skall bli spännande att se hur staden förvandlas när snön kommer.

Jag är väldigt spänd och laddad på vad som komma skall men också lite smått nervös måste jag erkänna. Ni som känner mig vet att jag är en rastlös person och när jag inte har något att göra blir jag lätt deppig och ledsen. Så detta blir även min största utmaning hittills, jag hoppas och tror att detta kommer bli två fantastiska år. Jag är laddad, vi är laddade!

Så, för att hålla mig sysselsatt kommer bland annat denna blogg bli ett av mina projekt. För att hålla vår familj, nära & kära uppdaterade om vad som händer här uppe 1,5 h från tomtens hem. Nu kör vi! Är det något speciellt ni vill läsa om? Hit me!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *