Matchpremiär med nya laget!

Idag händer det, idag är det N´s första match med Kärpät. Så spännande och roligt! Det är en bortamatch mot ett lag jag inte kan uttala, det lär ta tid innan jag har koll på alla lagen här och från vilken stad de kommer från. Vad jag förstått det som så innebär bortamatcher för N´s del att de kommer åka dagen innan (vilket är segt) men de kommer alltid hem samma dag eller på natten.

Matchdag innebär mycket ensam tid för oss. Jag ogillar att vara själv, men nu har jag Melissa och det har blivit en helt annan sak. Vi har varandra. Min största rädsla när vi skulle flytta hit var att vi skulle bli placerade utanför stan, så att vi skulle bli låsta och inte kunna ta oss någon vart. Som tur var så hände inte det. Utan vi bor i en trea mitt i stan, vart jag än vill ta mig kan jag mer eller mindre promenera till, så det är perfekt fös oss här.

Nu – frukost. Därefter har vi inget speciellt planerat. Jag hade tänkt stranden, men vädret verkar opålitligt. Vi åkte förbi stranden som heter Nallikari i onsdag och den ser helt fantastisk ut! Så den får det definitivt bli en dag när solen skiner.

♡ Vad hittar ni på idag? Har ni börjat jobba efter semestern?

0

One thought on “Matchpremiär med nya laget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *