En bättre debut samt att göra en lägenhet till ett hem!

Phu!! En sån dag, vi slog oss precis ner i soffan efter en mycket intensiv men rolig dag. Lördagen har vi nämligen spenderat en stund i Sverige.

Men innan jag berättar mer om vår dag måste jag få skryta lite om min man. Som jag berättade igår spelade han sin första match med sin nya klubb och det var en nöjd och glad kille som kom hem någon gång under natten. Han slog nämligen till med ett hat trick i sin debut, hur grymt!! En bra början på en förhoppningsvis rolig och spännande säsong.

Bjussar på två mobilbilder från dagens Sverigeäventyr.. Vet inte om ni ser, men jag sitter så inknökad i baksätet, jag hade en plastmatta balanserades på huvudet i 1,5 h. Tur att jag inte tar så stor plats.

Efter vi vaknat till liv imorse (dagen efter match brukar alltid vara lite småkonstig och ens rutiner blir lite hur som), gjort oss ordning och ätit frukost tog vi bilen mot Sverige. Vilket kändes väldigt underligt. Vi bor i en riktig ”hockeylägenhet” och ni som bott i en sån vet precis vad jag menar. Det vill säga en lägenhet som behöver lite extra kärlek för att få det hemtrevligt och harmoniskt. Till exempel när vi flyttade in så hade vi tre olika soffor i vardagsrummet, alla i olika nyanser av grått – tjusigt värre. Så idag när N var ledig passade vi på att ta en ”sväng” till närmsta Ikea, närmsta Ikea ligger i Haparanda, så nu kan jag checka av den från min to-do list.

Vi kom hem några tusenlappar fattigare och nu har vi en lägenhet som faktiskt liknar ett hem. I veckan skall jag förbi shoppingcentret och köpa lite detaljer som ljus, kuddar och fix & trix så det inte ser ut som att vi bor i en Ikea-katalog.

 

0

4 thoughts on “En bättre debut samt att göra en lägenhet till ett hem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *