Ett besök på HopLop, Oulu

Till vår stora glädje blev det en sväng till ett lek & busland idag. Först körde vi givetvis åt helvete och hamnade helt fel inne i finska skogarna någonstans. Det är som vanligt när jag skall följa google maps, varför ska det alltid vara så svårt trots att den berättar hur en ska köra? På nolltid går den från ”om 1,5 km tag vänster – gör en U-sväng” otroligt irriterande. Annars är det faktiskt jag som står för bästa lokalsinnet här hemma, jag brukar hitta överallt och åker alltid småvägar för att komma fram på bästa och snabbaste sättet, N däremot han hittar knappt i Mölndal trots att han bott där hela sitt liv.

– Hur är ni, har ni bra lokalsinne? 

Som sagt, vi hamnade på HopLop som är ett gigantiskt lek- & busland här i Uleåborg. Det var premiär för oss alla på ett sånt ställe och det var absolut inte sista gången. Jag tror att jag och M kommer åka dit minst en gång i veckan från och med nu. Jag vet inte riktigt vem som hade roligast, jag, N eller M. Troligtvis de två förstnämnda.

Ett sånt här ställe borde man hyra tillsammans med ett gäng vänner. Vet att de arrangeras barnkalas här men jag tror definitivt att det hade gått dubbelt så bra om det istället arragerade fester här inne. Tänk er vilka partyn man skulle kunna ha, lite lulliga och köra hela havet stormar i labyrinterna för att sedan pausa med goda burgare i ett roligt temarum. Hade varit succé!


En heldag tillsammans på HopLop, Lek- & buslandet här i Uleåborg. 

0

2 thoughts on “Ett besök på HopLop, Oulu

  1. Vi måste ju hit!! Lysande bollhav liksom, bara en sån sak 😄 Älskar uppdateringsfrekvensen förresten 😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *