Fokus: lek & bus..

Någon mer än jag som äter bär på sommaren så det sprutar ur öronen?

Godmorgon! Kul att ni är så många som tittar in här, det gör det lite roligare för mig att skriva. Har ni några önskeinlägg eller att jag delar med mig av något speciellt är det bara att dra iväg en kommentar nedan.

Söndag och en regnig sådan i Uleåborg. Vi alla tre kom i säng sent igår efter allt skruvande och fixandes här. Melissa hade svårt att komma till ro efter många intryck får gårdagen. M är en liten pärla att ha med sig överallt (förutom vår flygresa hit,  jag mer eller mindre grät när vi mötte N på flygplatsen, men mer om det i ett annat inlägg,). Igår hängde vi hela dagen på Ikea och därefter en lång bilresa hem, men inte ett knyst från vår lilla tjej. Så länge hon får vara med och titta så är hon nöjd.

Eftersom hon var så duktig igår tänkte vi göra en rolig dag för henne. Vi har inget spikat ännu men något kul blir det allt.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *