Pillipill & rabattkod på Twistshake

— I samarbete med Twistshake —

Alltså det där lilla fingret, det är överallt. Melissa har sen hon var riktigt liten pillat på allt med sitt pekfinger, hon använder aldrig hela handen utan här undersöks allt noggrant med det lilla fingret. När hon undersöker ansikten kommer fingret fram, när hon ska plocka mat från tallriken, eller när hon får en ny leksak som hon vill titta på, det ska pillas på allt. Jag var likadan när jag var mindre (dock ganska många år äldre än Melissa), minns att min mormor alltid sa till mig när vi gick i affärer ”pillipill” det innebar att jag stod och pilla på något i hyllorna som jag inte fick göra. Kul att se att Melissa fått något från mig i alla fall, hehe.

Nu till något annat, jag har ett kul samarbete med Twistshake där jag även får dela med mig av lite rabattkoder till er.

Just nu kan ni få 40% rabatt på twistshakes alla produkter med neonfärger på www.twistshake.com. Ange rabattkoden fridabjorkroth40 vid beställning så dras det automatiskt i kassan. Om ni hellre vill satsa på produkterna med de fina pastellfärgerna så kan ni använda koden fridabjorkroth20 och då får ni 20% rabatt på hela pastellsortimentet, kul va!

www.twistshake.com

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *