Han vet hur han ska göra mig lycklig..

Min lilla arbetshörna, du och jag kommer ha många härliga kvällar tillsammans!

När det blev klart för N att han skulle spela i Finland och Kärpät var det inte helt hundra (bara 99.9 %) på att jag & M skulle flytta med. Det berodde framförallt på mitt jobb. Ni som känner mig vet att jag brinner något otroligt mycket för mitt arbete och jag älskar att få komma dit och känna mig grym. Sen Melissa var två månader har jag jobbat hemifrån, vilket har funkat alldeles utmärkt. Jag jobbar aldrig när jag är med henne, utan jobbtiden planerar jag in antingen när hon sover eller när N är hemma, då går de oftast iväg och gör något mysigt ihop bara de två – vilket också är viktigt tycker jag.

I somras gjorde N en två veckors tripp upp till Uleåborg för att träna, träffa laget och se vårt nya hem. När han kom hem från den resan berättade han för mig att jag ska få min egna lilla kontorshörna här uppe. Den där killen alltså, han vet hur han ska gör mig lycklig. Här krävs inga väskor, smycken eller annat tjejigt – här är det ett home office som gäller, så att jag på kvällarna kan sitta och knappa på tangenterna och göra det jag är bäst på (planera evenemang). Att jag dessutom har en tillmötesgående arbetsgivare som ser möjligheter istället för hinder är fantastiskt, det gör hela detta finlandsäventyret ännu bättre för oss.

Så nu står det här, uppmonterat och klart, det bara väntar på att få bli pimpat. Så nu behöver jag er hjälp. Har ni några tips på fin och vacker inredning som skulle passa till min lilla arbetshörna? Det kan vara precis vad som helst som lampor, pennfack, tavlor. Ni brukar vara grymma på att ge mig shoppingtips, så skicka gärna iväg en länk nedan i kommentarerna om du har något kul tips till mig.

 

0

4 thoughts on “Han vet hur han ska göra mig lycklig..

  1. Gå in på aliexpress eller wish och sök på wall decor så kommer det upp massa kul och billigt är det 😁

    1. Dom sidorna är ju livsfarliga, har en väl vart inne går det inte att komma därifrån!! Ska ta mig en titt, väggdekor kan ju vara perfekt eftersom jag ska undvika att borra i väggarna! kram på dig, förresten grym du är med träningen:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *