Knockad, igen! Behöver era bästa hälsotips.

Känslan av att för fjärde gången inom några månader vakna upp förkyld. Vad händer? Jag som aldrig var sjuk förr. Nu kommer allt, på en och samma gång. Alla förkylningar jag klarat mig undan genom åren ger igen och anfaller mig nu – och jag faller platt! Det här är inte roligt, imorse när jag vaknade upp med känningar i halsen blev jag genuint ledsen. Inte okej.

Dessutom får jag igen gånger 1000 för alla gånger jag har sagt till Nicklas att ”en förkylning bara sitter i huvudet”. Tidigare var jag helt bombsäker på att man själv kunde styra över sina förkylningar. Ja, ni hör ju själva hur dumt det låter, men där och då trodde jag på det. Nu däremot har jag ändrat mig rejält. Det går inte att styra över ens förkylningar (förutom under tiden man är i event mode – dvs jobbar dygnet runt tills evenemanget är klart. Sen när man tar sin första sovmorgon vaknar man alltid upp och det känns som en traktor kört över en fram och tillbaka). 

Jag anser ändå att jag äter nyttigt och hälsosamt och att jag tränar lagom mängd för att leva en sunt liv för att inte dra på mig denna skit. Det kan väl ändå inte vara barnbaciller redan? N drar ju med sig en del hockeybacillsskit hem men det borde jag vara resistent mot nu. Sjukt frustrerande!

♡ Vad är era bästa hälsotips mot att hålla er friska? Skriv gärna i kommentarerna nedan, jag lovar att testa alla – med en recension.

0

One thought on “Knockad, igen! Behöver era bästa hälsotips.

  1. Hej Frida! Tror absolut att det kan vara barnbakterier redan. Dom är livsfarliga dom där små:)
    Har inga heta tips heller.(som du inte redan kan) Du sköter ju dig bra med kost och motion
    och sömn gissar jag så vi får hoppas att det är en fas ni går igenom. Krya på dig Frida!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *