Besatt av bebisskor & pyjamasar

Någon mer än jag som är lite smått besatt av bebisskor? Det går ju inte att gå förbi en hylla med fina barnskor och inte komma hem med ett par. Detsamma är det med pyjamasar, världens bästa grej. Hade jag fått välja hade Melissa bara gått runt i sina pyjamasar hela dagarna. Hennes första månad så levde hon i mjuka, goa pyjamsar med lätt öppning för blöjbyte (mitt bästa tips till alla nyblivna mammor & pappor eller till er som snart skall få en liten).

Här är ett par favoriter i M´s garderob. De var så fina så jag var tvungen att köpa två par, ett par som hon kan ha nu och ett par som hon har att växa i. Vad tycker ni är roligast att shoppa till de små?

När jag går ut en sväng på stan för att hitta något fint till mig slutar det oftast med att jag kommer hem med nya pyjamasar till M. Konstigt det där, är det inte typiskt oss tjejer, för jag kan väl ändå inte vara ensam om detta? Att ha som syfte att unna sig något fint men kommer hem med kläder till ens kids? Undra hur många män som känner igen sig i detta?

Ny kategori: Materiella Ting ✩
Förresten, när vi ändå pratar om fina saker som skor så gjorde jag en helt ny kategori. Materiella Ting ✩ Här kommer jag samla nyfunnen kärlek till hemmet, garderoben eller som i detta fall till M´s garderob. Vad tror ni om det?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *