Den där blicken ♡

Då var dagen här, dagen då N för första gången lämnar oss för att vara i väg med hockeyn under en längre period. Hemma i Göteborg var det en helt annan sak när de åkte iväg, där hade jag min trygghet, mina vänner och vår familj. Nu åker han iväg i fyra dagar och det känns faktiskt lite läskigt. Tur att jag har Melissa, annars hade dagarna blivit väldigt långa.

Igår var vi hemma hos N´s lagkompis och hans familj på fika samt play date i parken. Det var trevligt att få träffa lite folk så jag kunde prata av mig. Jag börjar känna att jag är i behov av att träffa vuxna, jag frågar hur expediterna mår när jag handlar för att få igång en konversation.

Dagen har vi spenderat på lekplatsen med familjen vi träffade igår. Jag lyckades tajma in M´s sovstund vid 09.00 så jag hann faktiskt med att prata lite också, mycket trevligt och en väldigt härlig familj. Därefter tog jag mig mod att åka ut på de finska vägarna och det var ju inga konstigheter. Jag hade fokus på att komma till ett köpcenter för att köpa något så sexigt som en tvättställning – mission completed. Dessutom fick det flytta med en tröja till mig och en overall till fisen, bäst att vara förberedd eftersom vi inte riktigt har koll på klimatet här. Innan vi åkte hem gick vi in på ett lekställe likt Hoplop som vi var på häromdagen. Vi hade stället mer eller mindre för oss själva så M fick krypa runt för fullt, härligt för henne.

Det där med lekställen för kids det kan de verkligen här i Uleåborg. Vart vi än går finns det lekplatser till och med inne i köpcentren. Härligt när barnen får finnas.

Nu sover M, jag har precis slagit mig ner i soffan med en kopp te och lite kvällsgott som jag önskar var en stor Marabou. Imorgon planerar vi biblioteket och senare på kvällen är vi hembjudna till en annan lagkompis fru och familj, det ska bli väldigt kul! De är väldigt söta här alla tjejer, tar sig tid så att man inte skall känna sig ensam, sånt uppskattas.

0

4 thoughts on “Den där blicken ♡

  1. Det finns ingen öppna förskola i närheten nu när hösten drar igång? Då blir det ju mer naturligt att man sätter igång och pratar med varandra! Även om jag själv lärt känna en person via det pga hinner inte med folk, men för Cleo är det ju guld värt med en buse som är lika gammal! 😊

  2. Men Frida! När vår kolik är över här så kommer jag och Nora och hälsar på helt enkelt! 😀 Stor kram till er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *