DREAM BIG ♡

Just nu jobbar mina fantastiska kollegor dygnet runt för färdigställa det största evenemanget i Sverige under 2017. Den 21-27 augusti är det Europamästerskapen i ridsport i Göteborg.

Mina vänner, det här är stort. Vi har ett Europamästerskap i Göteborg, ner till Heden och känn på atmosfären, gör det bara! Heden är öppen för allmänheten hela veckan och dessutom är invigningen för EM på Ullevi helt gratis, biljetter hittar du på ticketmaster. Ta med dig hela din familj, dina vänner, nära & kära – det här får ni inte missa!

Själv kan jag inte förstå att jag missar det här, det gör ont i hela mig. Jag ser mina kollegor kämpar för att få det här magiska evenemanget perfekt. Jag vill så gärna vara där!

Det här är helt klart baksidan med hockeylivet – eller rättare sagt det suger! Jag har fått äran att vara med på ett hörn och arbeta administrativt med evenemanget hemifrån men kom igen det är absolut inte samma sak som att vara på plats före, under och efter evenemanget! Det är nu magi skapas!

Tanken var först att jag & M skulle flytta till Finland efter EM så jag hade kunnat vara med på plats och jobba med evenemanget. Men samtidigt hade det blivit väldigt svårt att få ihop livspusslet under en så lång period. Vi hade säkert kunnat lösa det inom familjen men inte i fyra veckor, som jag tror att det hade krävts för att utföra det ordentligt från min del. Förhoppningsvis kommer det andra mästerskap och det skall jag verkligen inte missa!

Mitt mål inom evenemangsbranschen är att projektleda såna här typer av evenemang, så himla coolt!
Vad har ni för yrkesmål?

0

4 thoughts on “DREAM BIG ♡

  1. Så tråkigt att missa! Men tur att chefen är så förstående att du får vara med lite!
    Själv föll jag på mållinjen för att verkligen ta mig till toppen av ett av mina mål. Som produkt och inköpsansvarig inom kosmetik. Så tradigt när de ÄLSKADE mig och tyckte jag var helt perfekt men de hade en som jobbat lite mer med inköp. Så där är min ribba om jag följer karriären åt det hållet. 😊

  2. Synd att du missar men häftigt projekt att jobba på! Jag drömmer om att starta eget någon dag. Det skulle vara så häftigt att ha något att bygga på och utveckla. Känslan när man sedan lyckats så bra att man kan anställa folk till företaget kommer säkert vara supermäktig! Hittade till din blogg vida BlogBoost, kul att hitta nya bloggar att följa! ☺️

    1. Men förhoppningsvis kommer det andra stora och roliga evenemang att sätta tänderna i 🙂
      Åh så roligt med eget, inom vilken bransch vill du starta eget? Ja men verkligen, alltid kul men ny inspiration.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *