Vart tog måndagen vägen?

Måndagsmorgon tänkte jag skriva innan jag kom på att det faktiskt är tisdag idag! Godmorgon på er.

N kom hem i söndagsnatt och igår var han ledig tillsammans med oss, därför får jag känslan att det är måndag idag. Vi har inte riktigt helg på samma sätt som många andra familjer har, där en längtar till tacofredag och två heldagar med bara familjemys. N är oftast ledig en gång i veckan och det är söndagar, men denna gången blev söndagen en måndag.

Jag känner mig lite nere och ledsen idag. Jag får rätt som det är såna här dippar och jag vet precis vad det är som hjälper.

  1. Jobba
  2. Träna

Just nu känns detta lite svårt att få in faktiskt. Mina kollegor har fullt upp med det operativa, vilket betyder att en behöver vara där för att kunna vara vettig. Samt att träning vågar jag inte ge mig på ännu eftersom jag fortfarande är halvt krasslig och går jag på för tidigt ligger jag däckad igen, jag får helt enkelt hålla ut någon dag till. Det som är bra är att mina dippar oftast inte är långvariga och nu vet jag dessutom vad jag behöver göra för att hantera dem.

♡ Vad hittar ni på denna tisdag?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *