Fredagsgott & ledig helg tillsammans!

Fredag och humöret är på topp! N har dessutom ledig helg, vilket känns helt magiskt och väldigt passande. Det blir vi inte allt för bortskämda med under hockeysäsongen, ni som lever i samma situation vet mycket väl lyckan över dessa få men underbara helger!

Vad som händer i helgen det återstår att se. Just nu inga direkt planer mer än att vi är bortbjudna på söndag samt ett litet miniprojekt som jag vill få till här hemma i lägenheten. Söndag morgon (kl. 06 för att vara exakt) skall vi befinna oss hos N´s lagkompis med tjej. Ni läste rätt, 06:00 på morgonen?!? Ingen kan väl ha missat boxningsmatchen mellan Floyd Mayweather & Conor McGregor som alltså avgörs på söndag. Jag ser mest fram emot att se kringarrangemanget (hej arbetsskadad) och sen så klart även att få träffa lite folk. Efter matchen blir det frukost tillsammans, det ska bli kul så det ser vi givetvis fram emot.

Till något helt annat, igår slängde jag ihop något riktigt smarrigt. För att kompensera min otroligt nyttiga vecka utan godsaker slog jag till rejält igår. Jag ramlade in på den här tjejens instagram: Bakamedfrida. Värst av allt var att jag hittade henne när jag var hemma själv på kvällen, M hade somnat och jag hade ingen möjlighet att ta mig ut för att köpa ingredienser. Det var speciellt ett bakverk jag inte kunde släppa och det var hennes Fudgy Brownie så det fick bli gårdagens mission.

Att hitta alla ingredienser i sig var en utmaning i vår affär, men tillslut med lite hjälp lyckades jag lösa det. Kakan var vansinnigt lätt att slänga ihop och riktigt mumsig! Dock hade jag nog inne den lite för länge i vår ugn (första gången jag använde den). Men den blev farligt god ändå, testa!! Receptet hittar du här!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *