Idag blir det hockey!

Idag spelar N sin först hemmamatch, jag och M är laddade! Det ska bli riktigt roligt att se han spela men också att se hur Kärpät arrangerar sina matcher. Frölunda var ju väldigt bra på många sätt, speciellt på att ta hand om familjerna. Där hade vi vårt egna lilla rum som vi kunde hänga innan, under och efter matcherna. M var 6 veckor när vi vågade oss till Scandinavum för första gången, då somnade hon på spårvagnen dit och vaknade när N var klar och vi skulle åka hemåt.

Idag blir det nog annorlunda, vi har en nyfiken dam som inte vill sitta stilla. De där hörselkåporna lär vara dagens stora mission, både för henne och för mig. Hon kommer göra allt för att ta av sig dem och jag ska gör allt för att försöka behålla dem på. Det här ska bli spännande!

Kollar så att pappa sköter sig på jobbet!

Helgen var väldigt härlig. Vi var som sagt bortbjudna på söndagmorgon till N´s lagkompis för att se fighten. Jag kom fram till att jag absolut inte gillar en sport som boxning, där det går ut på att man skall slå varandra. Eventet i sig var coolt men väldigt hypat. Däremot en mycket trevlig frukost och ett roligt sätt att träffas på för första gången.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *