Håll koll på dina favoritbloggar i telefonen eller via datorn

Idag bjuder Uleåborg på regn och hela elva grader, undrbart! Fotot är taget under en av våra dagliga promenader som jag och M gör. Vi försöker komma ut varje dag för att gå en runda och jag kan inte riktigt få nog av Uleåborgs natur. Nu har jag säkerligen bara sett en liten del av den ännu, men ändå! Visst ser det fint ut?

Hörrni, här kommer ett litet tips till er som gillar att läsa bloggar. Ett enkelt sätt att hålla koll på att bloggen blivit uppdaterad är att lägga till mig på Blogkeen eller Bloglovin.

Själv är jag en flitig användare av Blogkeen sen många år tillbaka och använder endast den sidan för att hålla koll på mina favoritbloggar. När en av de bloggarna jag följer har postat ett nytt inlägg, då dyker det upp i mitt Blogkeen-flöde. På så sätt behöver jag aldrig klicka in mig på alla de olika bloggarna jag följer dagligen, utan alla bloggar samlar jag på en och samma portal. Det du behöver göra är att registrera ett eget konto (det är gratis och går på några minuter) antingen på Blogkeen eller Bloglovin. Hemsidorna finns även som appar så du kan ha allt samlat i telefonen. Efter att du registrerat ditt konto lägger du bara till de bloggarna du vill följa, sen är det bara att invänta att flödet skall fyllas på med nya inlägg dagligen. Hur bra?

HÄR kan du följa mig på Blogkeen och HÄR hittar du mig på Bloglovin.

0

2 thoughts on “Håll koll på dina favoritbloggar i telefonen eller via datorn

  1. Åh alltså jag lever nästan lite för Bloglovin’ 😛 Älskar dessutom att en kan se vilka som spanar in ens egna inlägg, hihi 🙂 Dessutom helt klart bästa platsen att fina inspiration på!

    1. Men va, det visste jag inte!! Kanske ska gå över mer till Bloglovin, det är ju faktiskt lite roligt att kunna hålla koll på 🙂 Tack för tipset! Förresten, gillar den blogg väldigt mycket. Väldigt inspirerande 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *