Tips på skaloverall?

Melissa slog till med sömn från 21:30-05:30 utan att vakna en endaste gång, vilket betyder att jag fått en sammanhängande sömn på mer än 4h timmar, det minns jag inte när det hände senast. Väldigt skönt och välbehövligt! Dessutom ledig helg utan några direkta planer, förutom att vi ska testa ett pannkaksställe här i Uleåborg som skall vara lite känt.

Vädret börjar slå om här nu, på morgonen är det blött och kyligt men på dagen blir det varmare. Lite svårt att klä M, funderar på att köpa en skaloverall men hittar ingen som faller mig i smaken. Skulle vilja ha en som tål både väta och vind. Helst vill jag ha en overall och inte en 2-del, detta för att jag har en dotter som gillar att utforska sandlådan i form av att göra sälen i den men också för att slippa massa plagg på hockeymatcherna (som sagt en kall ishall).

♡ Har du något bra tips på fina skaloveraller får du gärna lämna en länk i kommentarsfältet nedan. 

Grön skaloverall Polarn&Pyret Här // Grå skaloverall från Lindex Här // Rosa Skaloverall från Loveliness Här // Blå skaloverall från Babyshop Här

 

0

6 thoughts on “Tips på skaloverall?

  1. Polarns var faktiskt den bästa jag hittade, för den har fleece i man kan plocka av så man kan börja använda tidig höst. Dock valde jag tvådelad ändå på inrådan av en vän som är förskolelärare. Då kan man ha det från tidig höst till sen vår då man ibland bara vill ha byxorna som skydd från dagg eller så. När det är för varmt för jacka. Men det är verkligen en djungel, och man vill ju helst inte behöva köpa två overaller 😂

    1. Ja men det är ju smart, då kan hon ha den lite längre också. Ska ta mig en titt på dom 🙂
      Funderade först på tvådelat, men eftersom Melissa än så länge bara kryper så känns det mer praktiskt med en hel overall så att inte massa sand osv kommer in. Tack för tips!

  2. Vi har skaloverallen från Mini Rodini och den är vi väldigt nöjda med 😊 den är vindtät och när det är lite kallare ute kör vi ullunderställ under. Dock är den nog inte helt vattentät, så är det väldigt blött är det nog bättre att ha ett regnställ men det har vi inte köpt då vi helt enkelt inte går ut då 😂🙈

    1. Kanske att det blir en Mini Rodini då, de är ju dessutom så himla fina!! Nä precis, ännu har inte Melissa behovet av att gå ut de dagarna då det regnar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *