Karriärmål och distansstudier

Ännu en härlig helg tillsammans har passerat! Som jag nämnde tidigare så hade vi inga direkta planer utan dagarna fick bli som de blev. I lördags mötte vi upp N´s lagkompis och tjej, vi träffades på ett pannkaksställe nere vid torget. Det var så smarrigt att vi gick dit även på söndag, ett ganska bra betyg med andra ord (och livsfarligt)!

Vi är de enda svenskarna i laget, så för oss är det bara engelska som gäller. Vår engelska börjar flyta på bra nu och det är kul att se hur mycket man utvecklas bara på några veckor. Det gäller verkligen att prata och inte vara blyg, ibland blir det fel men vad gör det? Så länge man gör sig förstådd. Ett av mina mål med det här äventyret är att komma hem och känna mig så trygg och självsäker i min engelska att jag skulle kunna gå upp på en scen och hålla ett tal. Framförallt vill jag utveckla min engelska så jag blir bättre inom mitt yrke, det skall inte vara några konstigheter att hålla möten, diskutera avtal eller arrangera större mästerskap med endast engelsktalande. Kul att jag kan utnyttja det här äventyret för att bli en bättre karriärkvinna.

Jag har även börjat kolla distansstudier, dessvärre är jag ju såklart ute för sent för att sätta igång med distansstudier i höst. Men förhoppningsvis kan jag söka några kurser nu och börja plugga efter jul.

 ♡ Har du läst på distans? Hur funkar det?

 

 

0

4 thoughts on “Karriärmål och distansstudier

  1. Jag läser hela min utbildning på distans! 😀 Det funkar bra mycket bättre än jag trodde det skulle göra, är på sista året nu och känner mig superbekväm. Nu gillar ju jag att plugga, såklart, men ändå 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *