Passar på innan hockeysäsongen drar igång!

Ljuvliga dagar i ett fantastiskt Uleåborg.

Vi har haft några magiska dagar med underbart väder här uppe i norra Finland. Nu säger dock väderappen något helt annat framöver, så idag har vi varit ute mer eller mindre hela dagen. Vi passar på att njuta av att vara en familj så mycket vi kan nu, på fredag är det seriestart och då kommer vi få se N lite mindre än vad vi har blivit vana vid sen vi flyttade hit.

N hade en kortare träningsdag idag vilket betydde att vi kunde utforska ännu ett lunchställe här i stan. Jag hade fått rekommendationer om ett ställe som heter Café Rooster och vi blev verkligen inte besvikna. Så gott, dit kommer vi absolut gå igen. Jag har dessutom hört att de har söndagsbrunch som skall vara den bästa i stan, så den får vi inte missa!

Någon mer än jag som alltid instagrammar nya ställen? Om jag skall hitta nya restauranger eller sevärdheter i en stad söker jag alltid upp staden på instagram först. Jag skriver in Oulu (Uleåborg) och letar runt bland alla vackra & ovackra bilder. Hittar jag en bild med till exempel smarrig mat från en restaurang eller fik då skriver jag upp det stället på min to-do list och så går jag dit för en lunch eller fika vid ett senare tillfälle. Detsamma gör jag med vackra ställen och sevärdheter, så himla bra! Någon mer som använder sig av denna metoden? Vad gjorde man innan sociala medier undrar jag..

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *