Dagen är här..

Idag är dagen då jag borde börja dricka kaffe, gör jag det inte idag kommer det aldrig att ske…

Hoppas att två avokadoknäckisar, en kopp te och en halvliter vatten skall lösa det istället.

Som ni förstå var min och M´s natt hemsk, Nicklas drog lämpligt nog till bortamatchen redan igår för att komma väl förberedd tills ikväll. Tur var väl det. M var vaken mellan 00:30-03:30 och kom inte till ro för fem öre, när hon väl lyckades somna vaknade hon ändå kl 06. Hur är det möjligt? Vad är grejen? Som att hon har en inbyggd klocka, oavsett när hon somnar eller hur få eller hur många timmar hon sover så vaknar hon alltid innan klockan sex. Hur är era små?

Så vi startade alltså vår dag alldeles för tidigt och har nu lekt i två timmar. Eller M har lekt, jag har legat på soffan och haft koll på henne med ena ögat stängt och andra öppet (mom of the year). Detta kan bli en väldigt lång dag.

Ikväll är det match och inte vilken match som helst utan seriepremiär! Så spännande och kul! Träningsmatcherna under försäsongen har gått väldigt bra så nu håller vi tummarna att det håller i sig och att det blir en bra start i serien också. Vi skall se matchen hos kaptenens fru, hon har bjudit över alla tjejerna för att se matchen tillsammans, så detta ska nog bli en rolig fredag.

♡ Vad har du för fredagsplaner?

 

0

4 thoughts on “Dagen är här..

 1. Hej Frida 🙂 hoppas allt e bra med dig:) kom in på din blogg här å kunde inte låta bli att lämna en kommentar:) för der första varför dricka kaffe om du inte tycker om det:)? Jag dricker inte det å kommer aldrig göra det heller😂 Sen tyvärr kan jag bara säga att på mina barn sitter den där inbyggda väckarklockan i än trots dom e 9 å 7… spelar ingen roll när dom går å lägger sig utan vaknar lika tidig ändå.. men se det positivt man får iallefall utnyttjat dagen👍 Kram på dig å hoppas ni har det bra där borta!/ Linda

  1. Hej Linda!! Allt är fint, hur mår du??
   Jag kommer nog aldrig lära mig dricka kaffe ändå, vissa dagar hade det dock varit väldigt skönt att få en liten extra kick när M startar dagen alldeles för tidigt! Åh typiskt, jag får väl igen nu från alla dagar jag själv startade dagen kl 05. Men visst är det konstigt, det är alltid strax innan kl 06 här, oavsett när hon somnar! Precis, jag gillar ju att starta dagen tidigt, det är härligt när man hunnit med att tvätta, städa, äta frukost, mysa och leka innan klockan blivit 10 på morgonen, hehe. Kram kram 🙂

   1. Det är bara bra med mig, fullt upp för det mesta men bättre det än sista sysslolös…. inte min grej😂
    Hoppas du trivs där ni är nu å ni får ett spännande år eller hur länge e ni där?
    Kram

    1. Ja men jag håller med, jag klättrar lite på väggarna här. Hittar på projekt och Nicklas blir så trött på mig! Förhoppningsvis blir det lite mer kvällsjobb framöver så jag får ut all energi!! Vi har skrivit på för två säsonger här uppe, men vi kommer hem i slutet på april och åker igen i augusti nästa år. Så vi blir inte borta två år totalt, vilket är väldigt skönt 🙂
     Kram kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *