Familjemånader

Lyckan att ha sina föräldrar på besök. Jag har kommit fram till att jag är en tjej som är hemmakär, jag trivs med att bo nära våra familjer och vänner. Så nu när mina föräldrar är här njuter jag extra mycket. Jag ser också att Melissa trivs i deras närhet och det gör mig så glad.

Hon har haft några tuffa veckor här där hon inte känner igen någon vuxen person alls, vilket gjort att hon blivit väldigt mammig och pappig. Men nu efter två dagar med mormor och morfar känner jag igen henne igen, det är vår lilla tjej som hon var innan vi flyttade. Det känns härligt i mitt hjärta.

September och oktober blir två intensiva och underbara månader. Nu är mina föräldrar här, därefter kommer Nicklas föräldrar hit. Under M´s 1-års dag kommer M´s faster det vill säga Nicklas syster och sen åker vi hem i två veckor. Så september-oktober blir fokus på familj och jag skall njuta av varje sekund! I helgen har det varit fokus på härliga promenader, god mat, hockey och såklart Melissa.

♡ Vad har du hittat på i helgen? 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *