Tisdagstipset och bortamatcher!

Mina vänner, Trainwreck med Amy Schumer – se den! 

Min bästa vän introducerade mig för Amy Schumer för några veckor sedan och jag kan inte riktigt förstå hur jag kan ha missat henne. Ni som känner mig vet att jag har noll koll på kändisar och skulle ni namedroppa kändisnamn skulle jag inte ha någon aning om det är en skådespelare eller en artist. Men ändå, den här Amy Schumer är ju bara en så underbart härlig och rolig skådespelerska! Filmen har jag sett fyra gånger nu och jag skrattar så jag gråter varje gång. Det är lite skämskudde då och då, så se den med din bästa vän och bunkra upp med godsaker som chips, godis och en stor kopp te.

Idag blir det tjejmys här hemma. Pappa lämnade vi på flygplatsen igår men mamma stannar tills på söndag, så lyxigt att ha henne här. Idag har vi planerat att ta en sväng till shoppingcentret och ikväll sitter vi bänkande för att se N´s match. De åker oftast dagen innan här till sina bortamatcher, vilket jag tycker är segt. Denna veckan har Kärpät dessutom tre bortamatcher, så min kära mor prickade in rätt vecka att vara här hos oss. På torsdag spelar Kärpät mot ett lag som heter TPS och de mina frölundavänner (som läser bloggen) där har vi en spelare som ni har mycket bra koll på, nämligen Tomi Kallio. Roligt och spännande! Vi var unga när N spelade med Tomi Kallio i Frölunda, jag minns hans avtackning i Frölundaborg och supportrar grät för att han inte skulle vara kvar i Frölunda. Jag var lite chockad, men förstår att han var stor för många. Det är så underbart hur idrottsprofiler kan beröra så många människors liv, i grund och botten är de ju precis som vem som helst.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *