Det gör ont!


Imorse lämnade jag min mamma på flygplatsen och det känns så i mitt hjärta.
Hon har varit här i lite mer än en vecka och vi har haft det så mysigt. Dessutom lyckades hon pricka in en vecka där N var borta 5 av 7 dagar, så vi har haft en riktigt tjejvecka tillsammans, jag, min mamma och min dotter.

Vi har promenerat runt i Uleåborg, testat olika lunchrestauranger, ätit pannkakor, shoppat, busat på olika lekhus, pratat och skrattat i mängder, dessutom har jag har fått sova varje morgon, sån lyx. Jag är en riktig familjetjej, jag mår som bäst när alla är samlade. Vi kom fram till det i veckan att jag inte varit ifrån min mamma i mer än två veckor i hela mitt liv, så detta är helt klart ett nytt rekord för oss – inte konstigt att jag saknar familjen. Tur att mina svärföräldrar kommer hit på onsdag, då känns det inte lika jobbigt. N har dessutom två dagar off från hockeyn, så detta kommer bli en riktigt bra vecka det här också.

Annars har jag det ganska tufft just nu, med mig själv. Det känns så otroligt bortskämt att klaga, många hade älskat att få möjligheten till såna här äventyr – vilket jag också gör! Men det handlar nog inte om vart jag är i världen, utan mer vad jag gör. Jag behöver aktiveras annars mår jag inte bra. Med aktivering menar jag annat än lekplatshäng, promenader, shopping hockeymatcher och träning. Jag saknar mitt jobb och karriärkvinnan inom mig. Jag saknar det så det gör ont i mig!

♡ Ni andra som är föräldrarlediga, saknar ni att jobba?

0

6 thoughts on “Det gör ont!

 1. Underbar blogg frida!
  Synd bara att du känner dig lite ensam.. funderade på det när du skriver om träning! Finns det inget handbollslag du kan spela i? Någon crossfit box du kan träna i? Vet att de flesta boxarna tillåter barn med på passen tillex! Jag har ofta med min lille på träningen på dagarna, och man lär ju känna så många som också är ledig på dagarna då!

  1. Hej pernilla!! Tack, så kul att du gillar den 🙂

   Vi har ett gym precis intill oss som jag hänger på varje dag med Melissa, men än så länge har det gått sådär. Så vi får träna lite till på det 🙂 Handbollslag har jag faktiskt letat efter här, men de vet knappt vad det är. Men det blir bättre snart, det är ett härligt gäng tjejer här som tar hand om mig.

   Crossfit har jag aldrig testat, eller jo en gång på gymmet och då körde vi 320 wallball på 45 minuter så jag kunde inte gå dagen efter, haha! Men bra tips, jag ska ta mig en titt 🙂 På vilken box kör du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *