Pinterest, mitt nya kvällsberoende!

Pinterest, vilken grej! Hur kan jag ha missat detta i alla år, för det har väl funnits i många år nu, eller? Om ni inte redan har ett sådant konto skaffa det bums. Jag är helt fast!

Den senaste tiden har jag haft svårt för att somna på kvällarna eller egentligen sen M kom. Det var som att något hände då och jag blev helt plötsligt en kvällsmänniska istället för morgonmänniska. Tidigare kunde jag somna runt 21:00 på kvällarna, ja det är sant! Men nu, nu kan jag ligga fram till 01 och surfa runt på just Pinterest, galet.

Pinterest som blivit mitt nya kvällsberoende är en slags plattform där man samlar olika slags innehåll. Jag i min tur söker mest runt på härlig inspiration inom inredning, fotografering, DIY, recept m,m. Men du kan även hitta allt från träning, resetips, motorer, mode, teknik – ja men nästan precis allt. Just nu är det min favoritapp på telfonen som jag spenderar alldeles för många timmar på innan jag somnar. Men till mitt försvar så lär jag mig en hel del och det är himla roligt!

♡ Använder du dig av Pinterest och vad brukar du titta runt på? Något jag inte får missa? Skriv gärna nedan i kommentarsfältet.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *