Puistola – en bättre frukost!

Nystädat hem, storhandlat, tom tvättkorg, mannen är ute och går med fisen och jag har slagit mig ner i soffan med en kopp te och plöjer några avsnitt av Friends. En ganska härlig stund i livet så att säga, eller vad säger ni?

Jag och M startade dagen på ett fik några minuter härifrån, där träffade vi Miira och Minna för en frukost. Miira som i vanliga fall jobbar var ledig idag så vi bestämde oss för en frukostdate och sen utforska second hand butikerna här i Uleåborg. För er information så har jag mer eller mindre knappt varit inne i en second hand butik i hela mitt liv, så detta var något nytt. Tyvärr hittade ingen av oss någonting men en härlig morgon fick vi i alla fall.

Här hemma laddas det om för nytt besök imorgon, då kommer N´s föräldrar. Som vi längtar och M kommer få ännu en helg med massa bus och kärlek fast från farmor och farfar denna gången. Jag trivs när vi får besök, jag får som ett litet miniprojekt som jag kan få planera och förbereda inför. Då mår jag bra!

♡ Vad har du för veckoplaner?

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *