Tidig morgon med lägenhetspiff och kladdkakemuffins!

Här är klockan strax efter nio här och jag och M har varit uppe sen kl 05.30. Vi har hunnit med att leka, titta på barnprogram, plocka lite och jag har dessutom hunnit med att slänga in en plåt med kladdkakemuffins. Hoppas på ett magiskt resultat!

M har precis somnat för sin första nap, oftast sover hon två gånger om dagen. Idag passar jag på att piffa här hemma, för just nu är N´s föräldrar på väg hit och skall vara här hela helgen. Om vi är laddade, det är bara förnamnet! Dessutom fyller N´s mamma 50 år idag så ikväll blir det god middag och smarrig efterrätt. Kl 14.00 landar de så nu skall jag fortsätta här hemma.

Min svärmor är galen i blommor och växter så i helgen var jag på shoppingcentret och fick med mig lite fint hem. Jag är verkligen inget bra på att ta hand om mina blommor, så det får bli så enkelt som möjligt. Kaktusen blev jag lite kär i och ”krukorna” de är ju bara så söta, de är av papper. Annorlunda men kul! Jag har sagt det förr, de här hockeylägenheterna är inte att leka med, men nu börjar det faktiskt likna ett hem. Efter alla besök den här månaden skall jag ta mig an M´s sovrum, kul!

♡ Vad hittar du på idag?

0

2 thoughts on “Tidig morgon med lägenhetspiff och kladdkakemuffins!

  1. 😱Du har väl inte handlat massa växter för att vi kommer?!!! Ser så jättefint ut Frida. 😍😍 Är i Helsingfors nu!!! Ses snart. 😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *