Hemmamatch & barnpassning!

Vi har precis ätit en god frukost här hemma. N lämnade oss nyss för värmning och ikväll är det hemmamatch, undra vem som är mest taggad. N eller mina svärföräldrar, jag gissar på de sistnämnda.

Jag och Melissa har varit på de flesta hemmamatcher hittills, men jag tror jag bara fått se ett byte på N. Vår dotter vill inte jättegärna sitta stilla och speciellt inte i en spännande ishall med massa människor överallt, spännande fläckar på golvet att upptäcka och en hel foajé att krypa runt i. Det kryps överallt! För min del gör det inte så mycket, det är bara trevligt att komma ut och träffa folk. Men det hade ju varit lite kul att få se några sammanhängande minuter under matchen!

M sover nu här på morgonkvisten, sen blir det en sväng till gymmet för vår del. Jag håller fortfarande på att kämpa med barnpassning för M. Jag tycker att det är viktigt att hon kan vara med andra vuxna och framförallt andra barn utan att vara ledsen. Sen vi flyttade hit har det bara varit jag och N som duger. Jag har fått springa in till henne var femte minut för att leka med henne då hon varit ledsen och vi har max varit där i 20-30 minuter/ gång. Men så hände något efter att mormor och morfar varit här, helt plötsligt tycker hon det är kul på barnpassningen och trivs i andras sällskap utan att bli ledsen. De senaste tre tillfällena har hon inte gjort ett endast ljud (förutom glädjetjut då), vilket känns underbart för mig! När jag skulle hämta henne senaste ville hon inte följa med mig, på något sätt gjorde det mig lycklig, äntligen!!

♡ Ni som har barn, brukar ni använda er av barnpassningen på gymmet? Hur går det för er?

 

0

2 thoughts on “Hemmamatch & barnpassning!

  1. åh jag har inte testat än men har funderat starkt på det och borde ta tag i det nu i höst. Min son är 10 månader 🙂 Skulle va så mysigt att promenera dit tsm och få lite träning gjord och Milo få busa av sig😃 blir kanske att testa i veckan !

    1. Ja absolut, det tycker jag verkligen att du skall göra. Jag har fått kämpa ganska mycket, men nu älskar hon det. Vår barnpassning ligger på samma våning som gymmet, så när jag hörde henne gråta då gick jag dit och lekte med henne för att efter 5-10 minuter ge det ett nytt försök. Men vi kämpade på många gånger, hon var nog runt 10 månader när vi var där första gången så vi höll säkert på i 1,5 månad men nu gillar hon det verkligen 🙂 skönt för oss båda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *