Torsdagslistan – GOOD vs BAD

✩ Hösten är här!

Säga vad man vill om sommaren och att den är härlig på alla sätt och vis men inget slår väl ändå hösten. Eller vad säger ni? Uleåborg visar sig från sin bästa sida just nu, soligt och krispigt i luften. Träden har skiftat färg på bara några dagar och varje promenad känns som en energiboost – ljuvligt!

♢ Svettlukt – finns det något värre? På riktigt!

Sen jag flyttade till Uleåborg har jag dock varit förskonad mot denna fruktansvärda stank. Det är topp tre värsta jag vet! När en kliver på vagnen för att åka till jobbet en lugn och härlig morgon, pluggar i lurarna och scrollar genom telefonen, allt är så bra det bara kan bli tills… Det kommer en främmande människa som knör sig ner bredvid en och stinker svett, jag avlider! Där och då i ren protest ställer jag mig upp och går av vagnen!

♡ Vad har ni på er good vs. bad lista denna vecka?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *