FRIYAY och shoppingtur i Uleåborg!

Friyay och det måste så klart firas med smarriga kladdkakemuffins! Den här gången får jag faktiskt säga att jag lyckades och det på riktigt denna gången. Jag hittade receptet på min nya favorit blogg; Fridas bakblogg. Superenkelt och magiskt gott!

I skrivandets stund är jag hemma själv i en tyst lägenhet. Jag har fått sova länge, farmor & farfar har tagit med Melissa ut en sväng och N har som vanligt träning. De är oftast lediga en gång i veckan och det är söndagar, övriga dagar spelar de matcher eller tränar. 

Snart skall jag göra mig redo för att möta upp gänget på stan, då blir det lite lunch och sen en shoppingtur i Uleåborg. 

För vår del blir det en ganska lugn fredag med middag här hemma. Imorgon är det ännu en hemmamatch vilket innebär att det inte är helg riktigt än för oss.
♡ Vad har ni för fredagsplaner?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *