Bortskämd är vad jag är!

Godmorgon, här har vi startat dagen med ännu en lyxfrukost, dessutom sovmorgon!

Herregud, som jag sover. M´s farmor och farfar skämmer bort mig, jag får knappt lyfta ett finger. Imorse vaknade M kl 04:00 (normalt) och jag fick sova vidare som ingenting, farfar var uppe och fixade flaska och sedan var han uppe med henne till 06. Vid sex hade hon kommit kypandes med snutten och nappen och tydligt visat honom att nä, nu går vi och lägger oss igen farfar.  Och jag, jag sov vidare som ingenting. Jag kommer definitivt vara utvilad efter den här helgen.

Idag väntas ännu en hemmamatch. Senaste matchen gick fantastiskt bra och om jag minns rätt slutade den med vinst med 6-1 och N målade. Jag stod i baren och värmde M´s nappflaska när han gjorde det, så himla typiskt! Som jag berättade i det här inlägget så får jag inte se många minuter av matcherna och har därför missat mer eller mindre alla poäng som N har gjort, bra tjej det där!

Nu blir det lite jobb här hemma innan jag möter upp resten av gänget för lunch på stan! Jag håller på med ett litet hemligt projekt. Önskar er alla en underbar lördag! Vad hittar ni på idag förresten? 

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *