Pannkakshuset – Pannukakkutalo Oulu

Söndagar är väl bara för härliga!

Vi har en ledig dag tillsammans och vi skall njuta av att ha farmor och farfar här sista dagen innan de åker hem ikväll till Göteborg. Nu dröjer det inte riktigt lika länge tills vi ser dom igen, i oktober åker jag och M hem i två veckor, det ska bli så kul!

Som alla söndagar sen vi flyttade upp hit väntar ett besök på Pannkakshuset eller Pannukakkutalo som stället heter på finska. Förhoppningsvis får vi in en härlig höstpromenad också, men jag tvivlar lite på det. När N är match- och träningsledig vill han röra på sig så lite som möjligt! Någon som känner igen sig?

♡ Vad har ni för planer idag? Titta in här lite senare, då snackar vi handväskor och jag skulle behöva er hjälp.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *