Vi snackar handväskor och skor, vem är du?

Vem är du? Är du en handväskeperson” (hittade jag just på ett eget ord nu) eller en ”skoperson”?
Eller, du kanske är båda delarna. Jag är helt klart nummer två – en skoperson! Skor är väldigt lätt att shoppa och det finns alldeles för många fina och snygga skor, tyvärr inte så bekväma alla gånger men ändå, skor liksom!

Väskor däremot, det är svårt tycker jag. Jag har nu letat efter den perfekta handväskan sen innan sommaren men jag kan verkligen inte hitta den. Nu när jag dessutom sitter och skriver det här inlägget inser jag att jag är i behov av två nya väskor, en liten och en i större modell (detta kan sluta dyrt, hehe). Just nu går jag runt med plånbok, nycklar och mobil i mina jackfickor (japp, på den nivån är det) så jag är i stort behov av en ny väska som ni förstår.

Jag är ute efter klassiska väskor, som jag kan ha i många år utan att behöva tänka på att de ser omoderna ut. Gällande märken är jag helt ovetandes och bryr mig inte särskilt mycket heller, bara väskan passar mina behov och att jag tycker den är fin för ögat. Den får gärna vara praktisk också med lite härliga små fack osv.

Jag är en enkel tjej av mig och vill inte ha för mycket bling-bling. Jag tycker att de ”stela” varianterna av handväskor är väldigt vackra men den får inte se för tantig ut. Gärna lite snyggt chic om ni förstår vad jag menar men ändå inte för tjejig. Låter det någorlunda rimligt i era öron?

♡ Vad har du för handväska? Eller har du en väska du går och drömmer om? Skicka gärna länk i kommentarerna nedan, jag behöver inspireras.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *