Inte vilken vecka som helst..

Hej måndag och ännu en ny vecka! Inte vilken vecka som helst heller utan på söndag blir vår lilla fis hela ett år, hur galet? Vart tog det året vägen? Detta skall så klart firas och dessutom kommer M´s faster hit för att vara med och fira henne. Vilken present!!

Denna veckan står tre hockeymatcher på schemat, två bortamatcher och en hemmamatch. Jag själv skall försöka komma igång med träningen på riktigt nu igen, nu verkar det som att M börjar tycka att det är roligt på barnpassningen (peppar,peppar) och förhoppningsvis kan jag få hålla mig frisk. Vilket absolut inte är självklart nu för tiden, jag vaknar upp förkyld var och varannan dag numera. Sjukt segt och frustrerande!

Annars är det dags att skaffa ny bilbarnstol till M, vi har haft henne i babyskydd fram tills nu. Hon är ju inte så stor vår lilla loppa, men nu börjar det bli bra tight för henne. Så det får bli dagens mission när N kommer hem från sin träning. Senare i veckan blir det att inhandla allt till M´s födelsedag. Jag vill köpa lite nya leksaker till henne, har ni några tips? Vad gillar era små att leka med mest förutom bunkar, vispar, gardiner och fjärrkontroller, hehe.

 

0

2 thoughts on “Inte vilken vecka som helst..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *