Känner mig mörbultad!

Godmorgon! Uleåborg bjuder på storm idag, så idag blir det till att hålla sig inne så mycket som möjligt. M sover och jag äter frukost samtidigt som jag betar av mail och annat på min to-do lista, bland annat så skall flygbiljetter hem bokas. Det ska bli så kul att få komma hem och krama nära & kära!

Imorse när jag vaknade kände jag mig helt mörbultad. Jag har hittat en magisk Osteopat här uppe i Uleåborg som jag var hos igår. Jag har länge haft värk i nacke och rygg, tror det började när jag slutade spela handboll, kroppen fick väl sig en chock att gå från 12 till 0 träningspass i veckan (pga skada). Eller så har jag haft ont hela tiden men inte tänkt på det då alla andra kroppsdelar gjort ont efter alla träningspass, hehe. Elitidrott är verkligen inte hälsosamt någonstans! Hon har sin klinik i närheten och har jobbat med Kärpät hockey i många år, det känns på hennes nypor att hon är van vid hockeyspelare, hon är inte nådig men fantastiskt duktig. Jag känner mig som en ny människa när jag varit hos henne! Idag känns det dock som en traktor kört över mig och sedan backat för att köra över mig igen, välbehövlig behandling igår med andra ord!

Idag blir det en sväng till gymmet så att M får leka av sig med andra barn och jag får gjort av med lite energi. Vi gör helt klart framsteg på gymmets barnpassning och det känns underbart! Igår när vi kom till gymmet, satte jag ner henne på golvet då bara hon kröp iväg in på barnområdet och satte sig där och lekte (eller ja, hon tog första bästa leksak från en annan mindre unge) men ändå! Hon tittade inte ens på mig, att en sån sak kan göra en så lycklig. Jag och vår barnflicka bara tittade på varandra, väldigt skönt för mig att hon trivs där nu och tycker att det är roligt.

Ni får absolut inte tro att jag inte vill vara med min dotter, för så är det inte! Men jag tycker som sagt att det är viktigt att hon träffar andra vuxna och framförallt andra barn. Eftersom vi inte känner så många här ännu och N är borta en del blir det lätt att det bara är jag och hon på dagarna.

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *