Hemlängtan & Drömmar

Hej på er, eller go kväll! Här hos oss är klockan strax efter nio, vi ligger en timma före er hemma i Sverige. Jag sitter med en kopp te och en skål chips framför tv:n och har precis kollat på N när de spelade match, det blev en bortavinst mot laget Ässet. Imorgon har de ännu en bortamatch sen kommer han hem till oss på fredag. Vi längtar!


När jag mår dåligt tar jag ofta fram denna bok. I denna bok skriver jag mina drömmar, oftast handlar det om mina karriärdrömmar. Ibland är det så härligt att få skriva av sig. 

Igår hade jag en riktig skitdag, jag får ju såna dagar lite titt som tätt. Oftast får jag det när N kommer hem från sin road trip, men denna gången kom det när han åkte. Jag försöker oftast svälja mina känslor och bara köra på, men igår gick det helt enkelt inte. Jag längtar hem! Jag längtar hem till våra familjer, nära och kära. Jag saknar spontaniteten, det låter kanske löjligt. Men att bara ta bilen till sina föräldrar, ringa en vän som bor i närheten och be de komma över på en kopp te eller ta en lunch med en kollega och snacka jobb. Egentligen är det ju inte så farligt det här, men när allt kommer samtidigt då känns det skit!

Idag är det dock en ny dag och en mycket bättre sådan. Jag och M har hittat en öppen förskola som vi varit på idag. Kul att göra något annat, pedagogerna var så söta. De tipsade om lite andra aktiviteter som vi ska testa framöver, imorgon var det till exempel något i kyrkan, så dit går vi imorgon.

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *