Veckolista – bästa VS. sämsta

Herregud, redan vecka 40! Tiden går i rasande fart just nu säger jag och låter som en gammal tant. Torsdag idag, vilket innebär en ny veckolista – Bästa vs. Sämsta. Vad har ni på er lista denna veckan?

VECKANS BÄSTA – WAHLGRENS VÄRLD

Idag är det torsdag, vilket innebär nytt avsnitt av mitt nya favoritprogram Wahlgrens Värld! Detta kanske är lite töntigt, men jag är helt fast! Jag ser aldrig på tv och då menar jag ALDRIG! Det är oftast N eller M som har tv:n, jag sitter mest bredvid och slösurfar på telefonen eller på datorn medan de kollar på sina program. Men det här programmet, jag längtar tills varje torsdag då ett nytt avsnitt släpps. Det är mitt feel-good-moment, en kopp te, en mysig filt och lite choklad till det och kvällen är räddad. Helst får N vara på road trip och M somnat för kvällen också, då är den kvällen svårslagen (ops, sa jag precis det där högt).

VECKANS SÄMSTA – KANELBULLENS DAG

Kanelbullens dag är ju så klart veckans bästa om man är väl förberedd vill säga, det var inte jag. Igår var det kanelbullens dag och alla som äger någon typ av konto på sociala medier kunde väl ändå inte ha missat det. Till det dumma, det där med att baka kanelbullar hemma med en vild 1-årig som klättrar och pillar på allt, det går liksom inte ihop. Kanske om N var hemma, men nu är han ju iväg. Så jag blev utan kanelbulle igår, jag får ta igen det i helgen.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *