Livet ♡ Min stora (lilla) tjej!

God morgon underbara måndag! Vi har haft en magisk helg, M´s faster har varit på besök och igår blev vår lilla tjej hela 1 år. Så igår hade vi en riktig Melissa dag, med fokus på allt hon tycker om. Hon fick smaka sin första pannkakstårta, det blev en sväng till Hoplop som är ett lek & busland här i Uleåborg, taco-lunch, presentöppning och sen fick hon en fin frukttårta av sin faster. En himla bra dag och jag är så glad över att hon fick en sån fin dag!

Jag hade lite ångest över att vi är här i Uleåborg när vår lilla loppa blev 1 år, men hon fick en underbar dag. Nästa vecka blir det kalas tillsammans med våra nära och kära när vi åker hem till Göteborg.

Jag blev lite sentimental igår när M sov sin förmiddagslur och började knåpa på en förlossningsberättelse. Något jag inte gjort tidigare, så häftigt att föda barn! Efter förlossningen tänkte jag att det här gör vi aldrig om, men så gick det några veckor sen ville jag göra det igen! Gillar ni att läsa förlossningsberättelser? 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *