Saker att göra i Göteborg!

På onsdag åker jag och M hem till Göteborg i två veckor! Det ska bli så underbart, fast jag är helt medveten om att jag efter några dagar kommer längta tillbaka, speciellt efter N då. Vi är vana att vara ifrån varandra men inte riktigt i så här många dagar i rad.

När jag är hemifrån en längre tid är det vissa saker jag alltid börja längta efter. Det här ser jag fram emot lite extra nu när vi åker hem till Göteborg.

BRORSON HÄNG
Jag längtar ihjäl mig efter denna lilla människa. Helt klart det värsta med att inte bo i Göteborg. Jag har planerat att kidnappa honom och ha en mysdag, jag tänkte ta med mig honom på bio eller göra annat roligt, bara han och jag!

MORMORS KÖTTBULLAR
Min mormors köttbullar, kokt potatis, rivna morötter och riktig brunsås – oslagbart!! Det vattnas i munnen bara jag skriver om det. Ska ringa och beställa det nu med en gång! Har ni någon favoritmat som ni brukar längta hem till när ni är iväg?

KALAS FÖR LILLA FRÖKEN M
Vår lilla ettåring ska självklart firas hemma tillsammans med nära & kära också. Det ska bli ett tårtkalas med tema rosa, vitt och silver tänkte jag mig! Blir att hitta inspiration på pinterest ikväll!

DEJTER
Jag är redo för utemiddagar, frukost på stan, strosa runt på Göteborgs shoppinggator, hemmakvällar eller härliga träningsdejter tillsammans med mina fina vänner.

KANTARELLMACKAN
Skogens guld. Jag fick en snap för några veckor sedan från en tjej som hade gjort en smörstekt kantarellmacka och jag har inte kunnat släppa den från min näthinna. Det blir till att fjäska med min kära far (kantarellkungen) för att se om han kan hitta några som vi kan steka en kväll. Så himla smarrigt!!

PLAYDATES
Det jag har saknat allra mest sen vi flyttade hit är att gå på öppna förskolor eller hänga hemma hos någon vän med barn i samma ålder som Melissa. Det ska bli mysigt och jag tror att M skulle tycka att det är roligt också.

BÄSTA CAESARSALLADEN I GÖTEBORG

Behöver inte ens någon utförlig förklaring, eller hur? Helt klart bästa i hela Göteborg, Armáns på Plantagegatan. Denna salladen har jag ätit minst en gång i veckan i flera år.

ENSAM FRUKOST
Låter kanske märkligt. Men jag längtar efter en långfrukost med mig själv på något mysigt ställe i Göteborg. Orangeriet på tredje långgatan är ett favoritställe och jag har länge velat testa deras frulle. Någon som varit där?

0

2 thoughts on “Saker att göra i Göteborg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *