En mysdag här hemma i Bread & Boxers!

Ruggigt väder ute, så jag och M myser inne idag. Imorgon åker vi hem till Göteborg så idag ska det tvättas och packas. Jag skall dessutom försöka förbereda mig så bra som möjligt inför flygresan med en vild 1-åring som på senaste tiden fått en vilja av stål (förstår inte var den viljan kommer ifrån). Senast jag flög med M gick det sådär, första flyget från GBG – Helsinki gick felfritt, men sen började helvetet. Jag var på riktigt skakig när jag kom fram och grät när jag träffade N, men mer om det i ett annat inlägg.

Här hemma myser vi runt med mjukisar från Bread & Boxers hela dagarna (jag & N i alla fall), de åker på så fort vi kommer hem. Jag köpte varsitt set till mig och N för ett tag sedan, han fick sitt set i födelsedagspresent och blev så glad! Helt klart bästa köpet på länge. Mjuka, sköna och bra kvalitet, dessutom jäkligt snygga!

Här hittar du settet för dam & för herr!

Idag väntar en familjedag, vi ska ut och äta senare ikväll på vårt favoritställe här i Uleåborg, Rooster heter restaurangen! Imorgon klockan nio går planet hem till Göteborg, titta in här lite senare idag då bjuder jag på en att göra lista i Göteborg!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *