Hej Göteborg, jag har längtat efter dig!

God morgon! Här har ni tjejen som somnade innan klockan nio igår kväll, det har inte hänt på väldigt länge. Den där flygresan tog energi trots att det inte kunde gått bättre!

Om jag ska vara helt ärlig så tror jag att jag var lite nervös inför flygresan eftersom förra resan slutade i katastrof. När jag är nervös inför något går jag in i ett automood – ett så kallat mood där jag ser och känner mig som en riktigt power woman. Jag tänker bort nervositeten och gör den till energi istället, som att jag inte gjort något annat och tycker det ska bli hur kul som helst. Som jag sa igår ”Gör om, gör rätt”, allra längst inne kände jag ju inte så men jag var tvungen att övertala mig och det gick ju hur bra som helst!

Jag var väl förberedd denna gången kan man säga. Varje gång jag kände att nu kommer snart ett psykbryt från M´s håll, då tog jag det lugnt och hanterade det med något nytt spännande för henne.

Första resan var inte så lång, 50 minuter. Den löste vi med ipad – Daniel Tiger och Bamse. Innan vi klev på flyget fick hon upptäcka Uleåborgs flygplats, hon kröp överallt. Vi satt i en öppen lounge, där en skolklass hängde och spelade piano för oss. M diggade för fult och klappade händer, hennes nya grej – att klappa händerna alltså!

På Helsingfors flygplats tog vi sikte mot lekrummet, första och sista gången vi var inne i ett sådan rum. Heltäckningsmatta som aldrig blivit tvättad och leksaker man inte såg den vanliga färgen på – vidrigt, minst sagt. Där blev vi inte långvariga. Istället gick vi vidare och tog oss en fika. Sen hängde vi vid de stora fönstren istället, mycket spännande att titta på där.

När vi sedan hade lyft med flyg nummer två, tog det inte lång tid innan vi båda däckade. Jag vaknade när piloten berättade att vi gör oss redo för landning och M hon vaknade när vi hade landat. Så man kan säga att jag och M vi liksom nailade denna flygresan och det känns inte alls jobbigt inför vår resa hem! Heja mig och heja M!

Så, nu är vi hemma, vi har fått sova och vi är redo att göra Göteborg i två veckor!

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *