VECKOLISTA – BÄSTA VS. SÄMSTA

VECKANS BÄSTA – MELISSA 1 ÅR

Jag är så himla glad över Melissas 1 års dag. Det blev liksom bara en dag för henne precis så det ska vara och vi gjorde allt som vi vet att hon tycker om. Hade vi varit hemma hade vi stökat med kalas på hennes ettårsdag och då vet jag att fokus hade hamnat på att rodda inför kalaset istället för på henne. Vi startade dagen som vanligt alldeles för tidigt, därefter fick hon sin första pannkakstårta, vi åkte till ett lek-och busland, tacos till lunch och majs i mängder (majs är hennes favorit), en fin frukttårta och sen presentöppning på eftermiddagen och hela kvällen lekte vi med hennes nya leksaker. Paketsnörena var dock roligast! En underbar dag!

VECKANS SÄMSTA – MAMMOR SOM HACKAR PÅ VARANDRA

Igår när jag skulle sova scrollade jag som vanligt igenom telefonen och kom in på den här facebook-tråden. Ämnet i sig är så klart viktigt och jag har delade åsikter, men jag utgår från att varje familj gör de som är bäst för sin familj. Men det var inte det som gjorde mig arg, utan alla dessa kvinnor och framförallt då mammor som anser sig ha rätt att klanka ner på andra mammor och deras val. På riktigt, har vi inte kommit längre än så? Jag hade lust att lämna en så viktig och onödig kommentar som: Snaaaark! (då hade jag nog fått mordhot).

Det jag tycker är mest intressant i den här tråden är att det bara är kvinnor, kvinnor som anser sig vara så jäkla bra på att vara mammor. Så skitnördigt att jag dör!

♡ Vad har ni på er lista denna vecka?

0

2 thoughts on “VECKOLISTA – BÄSTA VS. SÄMSTA

  1. Jag tycker det är än mer läskigt med så många förskolelärare som skriver ut sig som allvetare i debatten och tror att de vet bättre än andra. Fy fan, jag hade gått i taket om jag sett någon av våra förskolelärare skrivit i en sådan tråd och dömt ut föräldrar som lämnar på förskolan. Hade till 100% printscreenat det och skickat till förskolechefen. De personerna vill inte jag ska ha hand om Cleo.

    Men överlag orkar jag inte med andra föräldrar 😂 De bara dömer och ska göra så mycket rätt och alla omkring gör fel. Vad rör de dem om någon annans barn får socker/är inne när det regnar/går på föris ?!

    1. Jag är villig att hålla med dig, känns inte riktigt genomtänkt! Förstår att förskolepedagoger får se alldeles för mycket, men man får ju utgå från att varje familj gör vad man kanför att få livet att gå ihop på alla plan. Morsor är fruktansvärda, inte alla då så klart 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *