Veckans bästa dag, eller?

Hej måndag & ny vecka! Måndagar var alltid min favoritdag när jag jobbade och inte var mammaledig. I min yrkesroll älskar jag att ha ordning och reda, måndagar blev alltid som en nystart. Jag älskade att vara där tidigt, innan alla andra var på plats. Få chans att starta veckan på egen hand, planera och strukturera för att få ihop allt, älskar den känslan!

 ♡ Vilken dag tycker du bäst om?

Här lyser min frånvaro, det säger väl en hel del om min vistelse i Göteborg. Jag har det underbart och njuter av att få vara hemma med nära och kära.

Helgen har varit för bra för att vara sann. Lördagen spenderade jag med min före detta kollega och numera goda vän Maja. Vi möttes upp ute på Hisingen, jag lyckades tajma in M´s eftermiddagslur (M som är Melissa då, inte Maja) så vi hann med både promenad, lunch, handla gott, dricka en kopp te och snacka om livet innan M vaknade och stal all vår uppmärksamhet. M slog till med en nap på 3,5 h, vilket aldrig händer annars och det kunde inte komma mer lägligt (om man får lov att säga så).

Söndagen var till för mig och min brorson! Jag tyckte det var dags att checka av biopremiär för honom, sagt och gjort. Det blev hans favorit Bamse, dessutom en stor låda popcorn som blev succé. Alltså lycka att hänga med den lille mannen som ger mig så mycket glädje!

Som ni förstår har jag det väldigt bra, men så klart kan jag inte låta bli att tänka på N. Jag vill ju vara här med honom och jag önskar så att vi kunde åka hem på ”mini-semester” tillsammans. Men det går tyvärr inte, möjligtvis till jul några dagar men inte just nu.

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *