Hejdå Göteborg – Terve Oulu!!

Long time – no see! Två veckor har gått av bara farten och vi är tillbaka i Uleåborg.

Vi har haft två väldigt bra veckor hemma i Göteborg. Nu behöver jag nästan en semester för att komma ner i varv, hehe. Det blir väldigt intensivt när en är hemma på besök och ändå hinns inte allt och alla med. Men jag fick bockat av lite på min Att göra lista i Göteborg, nu har jag samlat på mig energi och är laddad för rutiner och vardag här upp i kalla Finland.


Göteborg var alldeles för bra, men bäst är det tillsammans med honom, mannen i vårt liv! (Photo: Miira Norppa)

Nu väntar en ledig helg tillsammans med min lilla familj, det ska bli så härligt! Vi har inga planer alls, så det får bli som det blir. Nästa vecka sätter jag igång med ett litet miniprojekt här hemma, nämligen att få till ett rum till Melissa. Hon har än så länge sovit inne hos oss, men let’s face it – hon är en stor tjej nu. Jag tror dessutom att sova i skilda rum är bra för oss alla tre, vad tror ni?

♡ När flyttade ni över era små till eget rum?

Som sagt, tillbaka till vardag och rutiner och nya tag här igen efter en liten mini break i Göteborg. Vad önskas läsas, har ni några önskeinlägg ni vill att jag skriver om? Hit me!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *