Morgonpigg och snö!

Nä men det här med att jag har fått en morgonpigg unge som står och klappar händerna och vinkar vid sängkanten innan klockan slagit fem. Idag vaknade jag av ett jäkla babbel och att någon stod och vinkade glatt till mig. Hur mysigt som helst men när jag tittade på klockan och den stod på 04,47 så var jag inte lika nöjd!
 

Jag tycker inte att vi ”förtjänar” att Melissa ska vakna så tidigt som hon faktiskt gör. För att vara ett år så tror jag att hon går och lägger sig bland de senare klockslaget, hon brukar somna för natten någon gång 20-20,30 just för att hon vaknar så tidigt. Häromdagen somnade hon runt elva och då vaknade hon strax efter sju, men det håller ju inte i längden!

När somnar era små för natten och hur länge sover de? Har ni några knep att dela med er av?

Idag har vi en oplanerad lördag framför oss. Igår ramlade lite snö ner här, som dock redan är borta idag men Finlands vädergudar lovar mer tills imorgon och i veckan! Spännande att se hur M reagerar på snön, vi får köpa en pulka till henne i dagarna. Nu när jag var hemma i Göteborg blev jag lite sotis på alla er som kan köpa er en fin höstkappa att strosa runt i på dagarna. Uleåborg hoppade liksom över hösten och gick direkt från sommar till vinter. Mysigt med vintern ändå!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *