Blogglista – Just nu..

Hej söndag och ännu en härlig dag tillsammans med min lilla familj. Det där med att ha en ledig helg blir vi inte allt för bortskämda med när vi lever hockeylivet, men ibland händer det och då får vi passa på att njuta. Idag ska vi träffa våra nyfunna vänner här i Uleåborg, det är N´s lagkompis och flickvän. Vi tar oss nog en sväng till city för en mysig fika. Tidigare söndagar har vi träffats på pannkaksstället här i Uleåborg, men det känns som att vi förätit oss lite på pannkakor. De får vänta ytterligare några veckor innan nästa besök.

Igår när jag surfade runt bland bloggvärlden ramlade jag in på Bianca Ingrossos blogg och blev inspirerad att skriva en liten söndagslista – just nu!

✩ VAD FÅR DIG ATT MÅ BRA JUST NU?
Just nu mår jag som bäst med en balanserad vardag med rutiner. Jag är en rutinmänniska och mår bra av att ha dagarna någorlunda planerade och strukturerade. Att vara hemma i Göteborg i två veckor var underbart och roligt men nu är det härligt att vara tillbaka i Uleåborg med min lilla familj.

✩ HAR DU NÅGON FAVORITRÄTT JUST NU?
Just nu är jag inne på soppor. Min favoritsoppa är dynamitsoppan, den ska jag göra i veckan och då ska jag dela med mig av receptet till er. Ett måste nu i höst- och vinterrusket!

✩ VAD ÄR JOBBIGAST I VARDAGEN JUST NU?
Att sakna en bit av sig själv. Som jag berättat tidigare är jag lite av en arbetsnarkoman, den delen saknar jag något otroligt.

✩ VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Just nu går barnkammarboken på repeat här hemma. Jag nynnar på ”jag har en gammal moster” dygnet runt.

Något roligt kring den låten, de sjunger en textrad som går så här: ”Jag har en gammal moster som heter Ingeborg, jag brukar henne härma när hon går på stadens torg. Och så svajar MUFFEN, och muffen svajar så”. Jag förstod precis vilken muff de menade i låten, det gjorde inte N när han hörde min mamma & brorson sjunga på den. Den blicken han gav mig, gud som vi skrattade!!

✩ DIN FAVORITBLOGGARE JUST NU?
Just nu läser jag mycket för att lära och har fastnat för den här tjejens blogg: Sannas Rum

✩ DIN FAVORIT INSTAGRAM JUST NU?
Jag har många favoriter, speciellt tjejer i min ålder som lever lite samma hockeyliv som oss. Josefine som bor i Skellefteå har en vacker instagram där hon varvar familjebilder med fantastisk inredning från deras hus. Och sen så klart min fina vän Ellen som bor i Schweiz med sin man, de går i väntans tider ♡

✩ VAD HAR DU MINST INSPIRATION TILL JUST NU?
Matlagning, helt klart! Ibland kommer jag in i flow och testar olika recept, nu blir det mycket samma.

✩ VAD SER JAG FRAM EMOT JUST NU?
Ensamtid med min familj. Det har varit några intensiva veckor, nu ser jag fram emot att vara med min lilla familj här i lugnet.

✩ VAD GÖR DIG GLAD JUST NU?
Livet är rätt härligt just nu!

✩ VAD ÄR DITT FAVORITPLAGG JUST NU?
Föräldrarledig som jag är så får jag svara mitt loungeset från Bread & Boxers.

✩ VAD SHOPPAR DU HELST JUST NU?
Just nu har jag sikte på Melissas rum, så nu letar jag mycket inredning och inspiration till barnrum.

✩ VAD GÖR DU FÖR ATT MÅ BÄTTRE JUST NU?
Försöker fokusera på det som är viktigt i livet. Jag har en tendens att alltid titta framåt och längta till framtiden vilket gör att jag glömmer att leva i nuet. Skärpning Frida!

0

2 thoughts on “Blogglista – Just nu..

  1. Men alltså wow! Stort stort tack, vad glad jag blir. Börjar självklart gråta lite här, torsdagsmorgon och allt. Stor kram till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *