Måndagspepp & finbesök

Hej måndag och måndagspepp – bästa dagen på veckan! Det tycker dock inte 90% av mina instagramföljare. För några veckor sedan gjorde jag en omröstning på instagram ”är måndag den bästa dagen på veckan” svaret blev ett fet nej, hehe underbart!

Just nu väntar jag in att M ska vakna. Jag själv har just slukat en favoritfrukost här hemma iklädd i mina träningskläder och är mer än redo för ett svettigt pass på gymmet. Jag har haft ett litet mini break från träningen under tiden jag var hemma i Göteborg, så jag är superladdad för en nystart. Nu ska jag bara se till att hålla mig frisk, får börja försiktigt denna gången (vilket är svårt)! Senare idag får vi även finbesök, våra familjevänner hade ”vägarna förbi” Uleåborg och frågade om vi ville äta middag med dem ikväll – och det vill vi ju givetvis! Så jag ska strax boka bord på ett av våra favoritställen här. Så ser alltså vår måndag ut!

♡ Vad har ni för måndagsplaner?

Förresten, i eftermiddag fortsätter jag på träningsspåret här på bloggen och tipsar om mina fem bästa tips för att komma igång med träningen, kanske kan vi peppa varandra till en välmående höst och vinter! Vad säger ni?

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *