It´s so fluffy – Varma fuskpälsjackor

Nu när det är så här kallt vill man ju bara vira in sig i något mjukt och fluffigt! Detta har lett till att jag nu går i tankarna på att införskaffa mig en fuskpäls (något jag aldrig trodde skulle hända, det är så inte jag). Jag hatar att frysa och att vira in mig i en sån här goding lockar ganska så mycket just nu när temperaturen är där den är.

När jag var liten och gick i skolan hade jag en fröken från årskurs 1-6 som varje år när det var kallt hade på sig sin pälskappa. Den var stor, lite åt de blå hållet och varje gång hon bar den fick det mig att tänka lite på Cruella de vil – fast vår fröken hon älskade iof hundar. Hur creepy det än låter så varje gång hon bar den till skolan så stod vi där, hela bunten och klappade på denna mjuka, härliga kappan.

Här nedan är några favoriter som jag hittade på Zalando, sitter ni på några andra tips på vart jag kan hitta en av det fluffigare slaget så tveka inte på att slänga iväg en kommentar! Jag brukar ju få grymma tips av er.

1. Svart pälsjacka – Vero Moda // 2. Beige pälskappa – Vila // 3. Svart Pälskappa – Even&Odd // 4. Cream pälsjacka – OVS // 5. Rosa pälsjacka – Vila // 6. Mörkgrå pälsjacka – Oakwood

Nu har M precis fått sig ett bad, jag märker att hon inte är helt hundra. Vår lilla badanka som i vanliga fall älskar att vara i vattnet hon ville bara vara i några minuter sen ville hon upp igen. Så nu sitter vi här i soffan, M nybadad, insmord och i ny pyjamas. Bästa som finns – nybadad bebis i pyjamas. Det är matchdags och vi hejar så klart på pappan och Kärpät, heja heja!!

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *