Vilsen göteborgare i Norra Finland..

Här står temperaturen på -16 grader, MINUS SEXTON! Galet, och vintern har precis kommit hit. Hur gör man, vad gör man, vad har man på sig? Många frågor från en vilsen Göteborgare som är van att snön blir grå så fort den snuddar marken och någon timma efter är det slask.

♡ Ni som är vana vid sån här kyla, har ni några tips?


Hur vackert? Det här ljuset är magiskt – ljusterapi så det skriker om det!

Här vaknade vi upp med en dunderförkylning på Melissa. Det var dock väntat, för vem blir inte dålig efter en flygresa? Folk som hostar en i nacken, snyter och fräser. Jag fick sån panik av kvinnan som stod bakom mig och Melissa att jag bad henne gå före oss för hon hostade oss rakt i nacken. Där är jag totalt obrydd, så länge vi slipper sjukdomarna så gör jag nästan precis vad som helst.

Idag hade vi planerat en sväng till Nallikari beach med två tjejer från laget och deras barn, det får vi tyvärr ställa in nu då Melissa är dålig. Så himla typiskt och tråkigt, men så är det och det lär ju hända fler gånger – både förkylning och turer till den stranden alltså. Vad ska du hitta på idag?

0

2 thoughts on “Vilsen göteborgare i Norra Finland..

    1. Tack snälla, härlig miljö att fota i, en stund i alla fall innan fingrarna blev ispinnar! Svinkallt, fast ändå en härlig kyla. hade detta varit hemma i Göteborg så hade det gjort ont i kroppen, här är underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *