Fredagslycka och finbesök på läktaren!

Hej finisar, fredag idag, har ni längtat? Här har vi fortfarande sjukstuga, stackars lilla M. Jag har dessutom åkt på någon inflammation i hälsenan. Min senor är ju inte de bästa så att säga, för några år sedan gjorde jag en hälseneförlängning (den du, den har du inte på meriten) och efter den operationen har jag titt som tätt smärta i mina senor. Det hade jag innan också, men mest pga all träning. Jag började redan få känningar i senorna hemma i Göteborg men tänkte inte så mycket mer på det. Nu däremot, nu går jag runt som en halt gammal dam här hemma. Förstår inte vad jag kan ha gjort för att förtjäna det här, kan det vara kylan som påverkar? Jag hoppas att det försvinner lika snabbt som det kom.

Men hörrni, nu till något roligare. Fredagspepp – är ni laddade för helg?

I helgen har vi riktigt viktiga saker för oss! Nicklas har hemmamatch imorgon och man kan säga så här, han får finbesök, riktigt finbesök den här gången. Ikväll anländer ett gäng supportrar från Frölunda som ska titta på honom när de möter TPS och Tomi Kallio imorgon, hur coolt!?! Jag blir alldeles varm i hjärtat och rörd när jag tänker på att de tagit sig hela vägen hit till Uleåborg, så fantastiskt!!

 ♡ Hur ser era helgplaner ut?

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *