Hemmaspa tillsammans med Kevin Murphy Angel

Godmorgon från en något bitter tjej. Ikväll nalkas det Halloweenfest för laget inklusive alla respektive och jag har tyvärr ingen möjlighet att vara med. Det svider i mitt hjärta att inte kunna vara där, det hade varit så himla kul. Dessa fester brukar vara fantastiskt roliga och dessutom ett grymt bra sätt att bonda och lära känna tjejerna ännu mer men också grabbarna som man annars inte träffar så mycket.

Tyvärr var vår barnflicka redan uppbokad på fest och vårt andra alternativ var att flyga hit N´s pappa, men tyvärr blev det inte så heller. Vi fick lite olika förslag på andra barnflickor, men om jag ska vara ärlig så tar det emot att lämna Melissa till vem som helst. Det räcker att vi har en tjej som hjälper oss ibland och dessutom jobbar hon med barnpassningen på gymmet så M träffar henne i alla fall minst två gånger i veckan. Så jag och min lilla tjej blir hemma ikväll och har en tjejkväll.

För att muntra upp mig själv har jag köpt nya hårvårdsprodukter från LYKO, så när M somnar ikväll så är det jag som dukar upp för hemmaspa. Tända ljus, härlig musik, inpackning, ansiktsmask, färga brynen – sånt tjejigt som man sällan hinner med annars. Kanske till och med att jag slår på vår bastu.

Givetvis har vi en bastu i vår lägenhet (vad annars liksom), den använder vi för det mesta till förråd vilket våra finska vänner tycker är jätteroligt – svenskjävlar. Även om det känns bittert att inte vara med på festen ikväll så ska jag nog få till en bra kväll ändå.

♡ Vad har ni för lördagsplaner?


Kevin Murphy Angel Shampoo + Conditioner
(när jag beställde shampoo och balsamet ingick även en gåva: Kevin Murphys Leave In Repair


Kevin Murphys Leave In Repair (gåvan) och Kevin Murphy Angel Masque

Märket föll på Kevin Murphy Angel, ska bli spännande att testa något nytt och jag lovar att återkomma med en recension. Jag har höga förväntningar. Det var min frisör som rekommenderade mig att köpa detta märke, då de passar klimatet här uppe i norr. Temperaturskillnaderna från minusgrader ute till plusgrader inomhus har en negativ påverkar på hårbotten vilket gör att den lätt blir torr. Och det ska denna produkten vara bra för, så det återstår att se – kul!

♡ Någon av er som testat detta märke, vad tycker ni?

 

 

0

4 thoughts on “Hemmaspa tillsammans med Kevin Murphy Angel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *