Julklappslista & flygresor..

Hej finisar! Igår hade jag ett bryt här hemma – som jag berättat tidigare i det här inlägget händer det ibland. Men efter några krokodiltårar i min mans famn så blev det bättre och vi fick en riktigt härlig dag tillsammans. N var ledig och vi tog en utflykt till Sverige och Ikea – mer om det senare i eftermiddag.

Uleåborg bjuder på underbart väder, så jag och M ska nog ta oss en sväng till parken strax. Annars ser dagens TO-DO ut så här.

 • TRÄNA
  Jag mår bra när jag tränar, det gör att mina dippar likt den jag hade igår blir mer kontrollerade och inte kommer lika ofta. Nu har M varit förkyld i drygt en vecka, att släpa med mig henne till barnpassningen när hon är förkyld och riskerar att smitta andras barn det finns inte på kartan. Då får min träning stå åt sidan i några dagar.

  Så nu inväntar jag N för ett byte, sen är det jag som går till gymmet och kör slut på mig själv – härligt!

 • DAGENS MIDDAG
  Vi har fått dille på min svägerskas senaps-korv-gryta. Det låter inte mycket för världen men jäklar så smarrig den är. Gillar ni förresten när jag delar med mig av recept likt igår? Eftersom jag själv inte är någon vidare kock i köket blir det oftast väldigt enkla men goda rätter.
 • BOKA FLYGRESA
  N har några lediga dagar vid jul så vi ska passa på att åka hem tillsammans som en familj. Dags att boka resa redan nu!
 • JULKLAPPSLISTA
  I år ska jag inte vara ute i sista sekund. Jag brukar vara ute i någorlunda tid, men i år ska allt vara klart innan vi åker hem till Sverige. Våra få dagar hemma som en familj ska inte gå ut på att hitta de sista julklapparna på stan med resten av Göteborgs befolkning.

♡ Vad har ni för tisdagsplaner? Om ni tittar in här lite senare så får ni se gårdagens mission, jag är väldigt nöjd med resultatet!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *